Tuesday, February 19, 2013


BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM.... Assalamualaikum dan salam ceria semua...

Kepada sahabat2 ni saya nk berkongsi  testimoni diri sendri, bukanlah nk puji cantik tapi kulit sy dah mula semakin bersih, glowing dan smooth jer berbanding kulit muka dlu kusam dan kelihatan x bermaya... Pada mulanya mmg agak ragu2 nak try produk NOUR AIN ni tapi disebabkan telah ramai kwn2 yg dah dpt kulit idaman, so sy pun try pd diri sndri dulu sblm yakin nk promote produk ni kat kwn2...harga sgt berbaloi, mampu milik dan x mhl tapi setanding produk yg mahal dan terkenal di antarabangsa, dicipta khas khusus untuk kulit2 asia spt org msia ni..dulu sy ada juga guna product agak terkenal...kulit muka mmg cantik tp bila stop kulit mula kembali spt biasa dan mula berjerawat halus2...skrg dgn Nour Ain Skin Care syukur sgt2 mslh kulit pun hampir selesai dan jerawat2 halus pun mula hilang tanpa perlu mencari2 produk yg ternama dan mahal dan yg seronoknya produk ni bebas dpd chemical berbahaya, x ada hidroquinon, 100% produk keluaran Bumiputra, menggunakan herba2 terpilih, yg paling penting sekali halal dan dijamin suci, mendapat kelulusan KKM, tiada menyebabkan pengelupasan langsung, ibu mengandng pun boleh pakai untuk bertambah seri dan cantik semasa mengandung...Insya Allah dgn izinNya dengan penggunaan yang berterusan kulit akn smooth jer...cuba dlu, blum try x tahu kan..dh kenal maka pasti akan jatuh cinta...Nour Ain Skin Care mmg ALHAMDULILLAH berkesan dan mujarab..untuk info lebih lanjut boleh pm saya ya : )

****slm sy lupa gmbr ni100% x edit lnsg, mula nmpk perbezaan kan..kulit pun mula kelihatan cerah n smooth jer..mmg biasa nmpk byk testimoni guna pic yg edit kan.. tp insya allah sy berniaga secara jujur dan tulus...aammiiinnn....
 
** Gambar sblum**







No comments:

Post a Comment

bowling at mutiara bowl

bowling at mutiara bowl
pertandingan bowling antara staf BPL...best tul time ni, x kira la terer ke x asal dpt join ok la...sesekali enjoy ramai2 kan best..bile gak yer leh wat game bowling lg nie...masing2 sporting belaka...heheheee
ni antara pemenang2 bowling, kalo dh muke ni slalu je dpt..hehehee...
gambar beramai2 dgn post yg menarik...ngeh..ngeh..ngeh..
There was an error in this gadget

graduation day at uitm shah alam

graduation day at uitm shah alam
Hari bersejarah ku dgn member2 study dlu...tgk gmbr ni recall zaman study dgn bdk2 roomate..

weekend activity at pavillion, bukit bintang

Br mencuba utk post cite...ms ni xde ape2 nk wt so hubby pun ajak la kuar jln2 dgn anak2...igtkan area klcc ker...rupe2 yer ke pavillion semata nk bli donut kesukaan hubby...tp ok gk leh pusing2 kat situ, kalo x mmg ntah bile2 la dpt g coz dh lm x ke bukit bintang sejak dh kawin...
Tgk la is tu, kalo dh jln2 tu mmg x igt org kat blakang dh...nk gelak pun ade...dgn suke ati jer mcm tu tpt die yg punyer...hehehee

ha...ni gambo bapa dan ank2...hero2 belaka...
There was an error in this gadget