Monday, February 18, 2013

Nour Ain Beauty Care


Produk Nour Ain Beauty Care ni memang berkesan sejak sy menggunakan yer...mmg best produk ni..kulit pun terasa halus, cerah dan x perlu nk bermake up sgt..ms mula guna kulit kita x mengelupas spt setengah2 produk yg lain...

 
Setelah menggunakan produk Nour Ain, inilah perubahan yg telah sy alami..mmg terbaikkk la...produk ni adalah keluaran tempatan dan tidak mengandungi bahan yg berbahaya..telah mendapat kelulusan dari Kem. Kesihatan Msia dan yg penting Halal digunakan tanpa was2...heheheee...insya allah dengan penggunaan secara konsisten hasil yer akan terbukti jua...rugi kalo x cuba..

 
 
 

No comments:

Post a Comment

bowling at mutiara bowl

bowling at mutiara bowl
pertandingan bowling antara staf BPL...best tul time ni, x kira la terer ke x asal dpt join ok la...sesekali enjoy ramai2 kan best..bile gak yer leh wat game bowling lg nie...masing2 sporting belaka...heheheee
ni antara pemenang2 bowling, kalo dh muke ni slalu je dpt..hehehee...
gambar beramai2 dgn post yg menarik...ngeh..ngeh..ngeh..
There was an error in this gadget

graduation day at uitm shah alam

graduation day at uitm shah alam
Hari bersejarah ku dgn member2 study dlu...tgk gmbr ni recall zaman study dgn bdk2 roomate..

weekend activity at pavillion, bukit bintang

Br mencuba utk post cite...ms ni xde ape2 nk wt so hubby pun ajak la kuar jln2 dgn anak2...igtkan area klcc ker...rupe2 yer ke pavillion semata nk bli donut kesukaan hubby...tp ok gk leh pusing2 kat situ, kalo x mmg ntah bile2 la dpt g coz dh lm x ke bukit bintang sejak dh kawin...
Tgk la is tu, kalo dh jln2 tu mmg x igt org kat blakang dh...nk gelak pun ade...dgn suke ati jer mcm tu tpt die yg punyer...hehehee

ha...ni gambo bapa dan ank2...hero2 belaka...
There was an error in this gadget