Monday, February 18, 2013

Produk Nour Ain Beauty Skin Care


Set 3 in 1
(WM: RM52  EM: RM57)
 
1. Sabun
2. UV Foundation 10gm
3. Night Cream 5gm
 


Multi-V Cream 10gm
(WM: RM50 EM: RM55)
- menghilangkan garis-garis halus pada wajah
- menambah collagen pada kulit wajah
- menambah kesegaran pada kulit wajah

 
Toner - 100ml
(WM: RM30 EM: RM25)
- membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk  menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah.
Beauty Soap - 60gm
(WM: RM14 EM: RM17)
- bertindak sebagai agen pembersih
- menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- penggunaan yang berterusan akan meredakan
 
 
Exclusive Set 4 in 1
(RM125)
 


No comments:

Post a Comment

bowling at mutiara bowl

bowling at mutiara bowl
pertandingan bowling antara staf BPL...best tul time ni, x kira la terer ke x asal dpt join ok la...sesekali enjoy ramai2 kan best..bile gak yer leh wat game bowling lg nie...masing2 sporting belaka...heheheee
ni antara pemenang2 bowling, kalo dh muke ni slalu je dpt..hehehee...
gambar beramai2 dgn post yg menarik...ngeh..ngeh..ngeh..
There was an error in this gadget

graduation day at uitm shah alam

graduation day at uitm shah alam
Hari bersejarah ku dgn member2 study dlu...tgk gmbr ni recall zaman study dgn bdk2 roomate..

weekend activity at pavillion, bukit bintang

Br mencuba utk post cite...ms ni xde ape2 nk wt so hubby pun ajak la kuar jln2 dgn anak2...igtkan area klcc ker...rupe2 yer ke pavillion semata nk bli donut kesukaan hubby...tp ok gk leh pusing2 kat situ, kalo x mmg ntah bile2 la dpt g coz dh lm x ke bukit bintang sejak dh kawin...
Tgk la is tu, kalo dh jln2 tu mmg x igt org kat blakang dh...nk gelak pun ade...dgn suke ati jer mcm tu tpt die yg punyer...hehehee

ha...ni gambo bapa dan ank2...hero2 belaka...
There was an error in this gadget